Eladó és kiadó ingatlanok Gödöllő és Veresegyház vonzáskörzetében

Azonosító: W75850
üzlet
Veresegyház-Csonkás
alapterület: 246 m²
ár: 148 000 000 Ft
állapota: jó állapotú  
parkoló;

Érdeklődni

Domján Dóra

Referens

06 70 426 4730

LUX Házak

Veresegyház, Kálvin tér 6.

Biztonsági kód: 3 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

Nagy létszámú vendégkörrel rendelkező, de családias fitness ház eladó!

A tulajdonos családi okok miatt döntött úgy nehéz szívvel, hogy eladja szeretett vállalkozását. Szeretné olyan személynek eladni, aki ugyanolyan lelkesedéssel, szenvedéllyel és energiával, személyes kapcsolatok kiépítésével foglalkozna tovább az eddig kialakult vendégkörrel, mint ő maga tette.

Ha magára ismer, és szeretne egy, már jól bejáratott, folyamatosan működő fitness terem tulajdonosa lenni, akkor ez az ingatlan, és a benne található, az edzésekhez szükséges gépek csak Önre várnak.

A fitness ház 522 m2 telken helyezkedik el, melyen egy 246 m2 hasznos területtel rendelkező ház áll. Az ingatlan két utcára nyílik, a vendégek fogadására a parkolók száma megfelelő. Telken belül hét, az utcán három autó megállására van lehetőség. Mivel két utcára nyíló az ingatlan, így a másik utcán is kialakíthatóak további parkolók.

Az ingatlan földszintjén jelenleg bérlőknek kiadott helyiségek is találhatók (kozmetika, fodrászat, műkörmös, masszázs).

Szintén a földszinten található a recepció és a teljes kényeztetésről gondoskodó finn szauna, fekvő infraszauna, és szolárium is.

Az alsó szinten kettő wc található, az öltözők, melyhez tartozik még kettő zuhanyzó is.

Az alsó szinten továbbá egy tornaterem, ahol csoportos órákat lehet tartani, és személyzeti helyiség is helyet kapott.

Szintén ezen a szinten található egy felszerelt konyha is.

A fitnesshez tartozó alakformáló gépek, ülőhypoxi, bodycoach, hét darab kardiogép, ultrahangos kavitációs zsírbontó gép és kiegészítő edzőgépek súlyokkal, az emeleti szinten három helyiségben helyezkednek el.

Az emeleti szinten is található egy wc és egy zuhanyzó.

A fitness ház működésének igényeihez igazított szoftver is átadásra kerül, mellyel a vendégkör könnyen kezelhető.

Továbbá minden berendezési, dekorációs tárgy is az új tulajdonos birtokába kerül.

Az ingatlan klímával és riasztórendszerrel ellátott.

Amennyiben régóta gondolkodik, vagy vágyik egy saját fitness ház megvalósításán, akkor ne habozzon, itt a lehetőség, hogy belevágjon ebbe a nagyszerű vállalkozásba. A fittséghez tartozó gépek, berendezések tulajdonosa Ön lesz a jövőben. Működő, vendégkörrel rendelkező, bevételt termelő, lendületes, energikus edzőcsapattal büszkélkedhető vállalkozása lehet már akár holnaptól.

Keressen bizalommal. Domján Dóra

www.luxhazak.hu

Irodáink:

LUX Házak

Veresegyház, Kálvin tér 6.
Aszód, Szabadság tér 5.

Kérem keressenek

Nyitvatartás

Munkatársaink a hét minden napján 9-19 óra között várják hívását. Időpont egyeztetéssel hétvégén is rendelkezésére állunk! Irodáink nyitvatartása így a helyszíni munkavégzéstől függően alakulnak, javasolt előzetes egyeztetés.

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat